Toliko smo mladi da je većina naših proizvoda starija od nas, no svojim predanim i postojanim radom gradimo priču za budućnost i nudimo proizvode beskompromisne kvalitete i čistoće. Naša priča započinje farmaceutskim recepturama i prirodnim sastojcima, a danas svoju tradiciju spajamo s inovacijama i dosezima moderne tehnologije.

Trenutno nudimo više od 70 različitih proizvoda, od kozmetike do dodataka prehrani. Dječja mast JGL, naš bestseller i lider u području njege i zaštite pelenske regije od osipa proizvodi se po tradicionalnoj ljekarničkoj recepturi ispitanoj na generacijama mama i beba. Vrijedi istaknuti da proizvodimo jednu od prvih linija prirodne kozmetike u Hrvatskoj. Riječ je o Holyplant kozmetici, lansiranoj prije više od dva desetljeća, koja uspješno odolijeva testu vremena zahvaljujući svojim vjernim kupcima. Holyplant također obuhvaća liniju funkcionalnih čajeva i sirupa s jednako dugom tradicijom primjene.

Težimo izvrsnosti, a posebnu pažnju posvećujemo svakoj novoj ideji jer one zauzimaju vrlo važnu ulogu u stvaranju novih i izuzetno kvalitetnih proizvoda.

Sve informacije o proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s lijekovima i alergijskim reakcijama i nisu zamjena za stručnost i savjet farmaceuta i liječnika.

Adrialab proizvodi