Dječja kozmetika

Dječja pasta JGL, 150 ml

Prva pomoć kod pelenskog osipa

Benefiti

  • S cink oksidom, lanolinom i pantenolom koji štite i njeguju bebinu kožu
  • Provjerena tradicionalna ljekarnička receptura
  • Farmaceutska kvaliteta
  • Preporuka od mame mami

O proizvodu

Dječja pasta JGL namijenjena je intenzivnoj njezi osjetljive i nadražene bebine kože, a idealna je njega u slučaju pelenskog osipa. Zahvaljujući svojim aktivnicama, smiruje crvenilo i iritaciju kože te sprječava nastanak upalnih procesa. Na koži stvara gusti barijerni sloj koji sprječava kontakt tekućine s kožom i dodatno suši vlagu koja je pojačano prisutna kod nadražene kože pelenske regije. Istovremeno njeguje i hidratizira kožu te podupire njezinu regeneraciju kako bi se nadražena koža čim prije oporavila te vratila u normalu.

Dječja pasta JGL preporuča se za primjenu i kod odraslih osoba koje pate od problema preosjetljivosti perianalne regije i hemoroida.

Djelovanje

Dječja pasta JGL sadrži čak 20% cink oksida koji ima adstrigentna, umirujuća i zaštitna svojstva te snažno antibakterijsko i protuupalno djelovanje, te 10% pročišćenog lanolina koji izvrsno štiti osjetljivu kožu i pri tome ne ometa normalne funkcije i disanje i najosjetljivije kože beba i djece.

Osim cink oksida i lanolina, Dječja pasta JGL sadrži 2,5% d-pantenola i 2,5% glicerina. Pantenol, poznat i kao provitamin B5, učinkovito prodire u kožu gdje u svom aktivnom obliku istovremeno hidratizira i smanjuje gubitak vode te kožu čini mekšom i elastičnom.

Dječja pasta JGL ne sadrži poznate alergene, mirise niti konzervanse što je iznimno važno za već iritiranu i crvenu bebinu kožu.

Savjet više

Najbolji tretman za pelenski osip je zadržati bebinu kožu čistom i suhom čim više je moguće. Ako vaše dijete dobije pelenski osip, nanesite Dječju pastu JGL koja će pomoći smiriti crvenilo i nadraženu kožu.