Dječja mast JGL

Dječja mast s uljem lavande, 150 ml

Njega od prvog dana 

Benefiti

  • Provjerena tradicionalna ljekarnička receptura
  • Farmaceutska kvaliteta
  • Svakodnevna zaštita i njega osjetljive dječje kože
  • Dodatak visokovrijednog ulja lavande

O proizvodu

Dječja mast JGL s uljem lavande proizvod je farmaceutske kvalitete izrađen prema provjerenoj tradicionalnoj ljekarničkoj recepturi, a kožu vaše bebe učinkovito štiti od neugodna crvenila, iritacije i upale u području pelena. Za mirne snove i duži san u ovoj formuli zaduženo je visokovrijedno ulje lavande smirujućeg mirisa.

Namijenjena je za svakodnevnu njegu nježne kože novorođenčadi i djece, a idealna je za noćnu njegu pelenske regije radi svog umirujućeg djelovanja. Redovita higijena i zaštita održavaju djetetovu kožu zdravom i njegovanom, te sprječavaju nastanak pelenskog osipa, a upravo je on u prvoj godini djetetova života najčešća kožna bolest.

Bogati udio pročišćenog prirodnog lanolina u Dječjoj masti JGL stvara snažnu barijeru između osjetljive bebine kože i vlage nastale stolicom i urinom, čime se isključuje mogućnost nastanka iritacije. Prirodni lanolin izvrsno štiti osjetljivu kožu i pri tome ne ometa normalne funkcije i disanje i najosjetljivije kože najmlađih.

Visoki zahtjevi kvalitete materijala i uvjeta proizvodnje u skladu s normama farmaceutske proizvodnje omogućavaju nam proizvodnju Dječje masti bez dodataka konzervansa.

Dječja mast JGL s uljem lavande ne sadrži konzervanse, umjetne boje ni parfeme.

beba spava

Savjet više

Prema energetskoj aromaterapiji, eterično ulje lavande simbolizira majčinsku ljubav i energiju.