KAMFOR

Kamfor, 8 kom

Iz ormara moljce tjera

Benefiti

  • Učinkovito odbija moljce
  • Štiti vašu odjeću i obuću
  • Ostavlja ugodan miris koji odjeća ne poprima

O proizvodu

Kamfor je sredstvo koje se dobiva iz Azijskog kamforovca, zimzelenog drva koje proizvodi aromatske tvari koje odvraćaju širok spektar nametnika, insekata.

Kamfor tablete učinkovito su sredstvo za odbijanje moljaca i zaštitu odjeće tijekom cijele godine. Ostavljaju ugodan miris koji pohranjena odjeća ne poprima, a mogu se koristiti i za otklanjanje neugodnih mirisa obuće.

Potraži ih u dm-u, BIPI, Plodinama, ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

O moljcima

Moljci su mali leptiri uskih krila koji imaju vrlo jak osjet mirisa, kojim komuniciraju i otkrivaju hranu. Moljci su kukci koji čine najveći dio reda leptira. Od 125 poznatih porodica leptira, 118 porodica čine moljci, a ostalih sedam su leptiri.

Glavna hrana moljaca su tkanine. Ličinke moljaca u kratkom vremenu mogu uništiti ili ozbiljno oštetiti tepihe i presvlake namještaja, a prije svega odjeću. Čak mogu unšititi ormar do kraja.

Savjet više

Čak iako odjeća ne izgleda prljavo, očistite zimsku odjeću prije nego što je spremite. Neoprana odjeća može privući moljce i stvoriti miris koji je gotovo nemoguće ukloniti nakon što prođu mjeseci.