O nama

Adrialab je, kao dio JGL grupe, tvrtka iza koje stoji bogato farmaceutsko nasljeđe, profesionalnost, znanost, ali i suvremena tehnologija i inovacija. Tvrtka baštini vrijednosti tradicionalnih i isprobanih receptura s prirodnim sastojcima i brandirane proizvode čija je vrijednost potvrđena dugogodišnjim povjerenjem kupaca. Istovremeno, naš tim razvija nove proizvode te koristeći se suvremenim pristupom i modernom tehnologijom slijedi dostignuća usmjerena poboljšanju važnih segmenata života, zdravlja i ljepote.

Specijalizirani smo za proizvodnju polučvrstih oblika i nesterilnih otopina iz područja kozmetike, dodataka prehrani i medicinskih proizvoda, sve prema strogim GMP i ISO standardima te uz proizvodnju vlastitih proizvoda želimo postali partner za ugovornu proizvodnju drugim tvrtkama.

Naši su napori usmjereni na pružanje iskrene, personalizirane usluge te na proizvodnju tradicionalnih, ali i provjerenih, modernih proizvoda. Time krajnji kupci imaju mogućnost izbora u rješavanju svojih zdravstvenih problema, a naši partneri čvrsti oslonac u fleksibilnoj tvrtki koja prepoznaje njihove specifične potrebe i nudi njima prilagođena rješenja. Vjerujemo da je kvalitetan, siguran i učinkovit proizvod po konkurentnoj cijeni, sukus koristi za svakog korisnika. Pri tome Adrialab slijedi duboko utkane principe društveno odgovornog djelovanja JGL grupe, promatrajući poslovanje kroz uravnotežen održivi razvoj, ekonomsku ekspanziju, brigu za okoliš i modernizaciju svih segmenata poslovanja.

Predanim i marljivim radom, građenjem poslovnih odnosa temeljenih na proaktivnom pristupu, fleksibilnosti, povjerenju i iskrenoj brizi, želimo pružiti rješenja za sve izazove koji kupci stave pred Adrialab.

Povijest

srpanj 1, 2013

Osnivanje tvrtke

Osnovan je Adrialab d.o.o. za proizvodnju i promet farmaceutskim i kozmetičkom proizvodima, tvrtka kći, spin off kompanija u stopostotnom vlasništvu tvrtke JGL d.d. Sjedište tvrtke je u Rijeci, na Pulcu.

srpanj 1, 2013
siječanj 1, 2014

Prva faza

Formiran je tim za promociju pa se krenulo s poslovima promocije proizvoda iz spin off programa – time je započela planirana revitalizacija tih proizvoda. Istovremeno su započeli intenzivni radovi na proizvodnim pogonima i priprema pogona i dokumentacije za dobivanje svih potrebnih dozvola te formiranje konačnog tima i prebacivanje tj preregistraciju spin-off proizvoda s JGL-a na AL.

siječanj 1, 2014
siječanj 1, 2015

Vlastita proizvodnja

Započela je samostalna proizvodnja, promocija i prodaja Adrialabovih proizvoda, te ugovorna proizvodnja za druge tvrtke.

siječanj 1, 2015

Vizija

Adrialab će razvijati proizvodnju polučvrstih oblika i otopina prema strogim GMP i ISO standardima i u tom segmentu želi zauzeti važnu poziciju na tržištu Hrvatske i jugoistočne Europe.

Misija

Kroz paletu brendiranih proizvoda iz područja kozmetike, dodataka prehrani i medicinskih proizvoda Adrialab je usmjeren na poboljšanje dvaju važnih segmenata života – zdravlja i ljepote.

Vrijednosti

Fleksibilnost

Adrialab razvija fleksibilno poslovanja, primarno kroz proizvodnju vlastitih proizvoda i kreiranje portfelja, ali i kroz odnos s kupcima prepoznajući njihove specifične potrebe i nudeći njima prilagođena rješenja.

Sigurnost

Visoki standardi kvalitete i njihova primjena prioritet su Adrialaba. Tradicionalnu sigurnost i kvalitetu naših proizvoda potvrđenu dugogodišnjim povjerenjem kupaca unaprjeđujemo kontinuiranim implementiranjem modernih principa kvalitete. Nove proizvode razvijamo vodeći se istim principima kvalitete, dokazane učinkovitosti i sigurnosti primjene.

Povjerenje

Stvaranjem povjerenja i emocionalne veze s kupcima i partnerima, Adrialab kao pouzdan partner asocira na trajne i dokazane vrijednosti. Zadovoljni i vjerni partneri i kupci dokaz su izvrsnosti Adrialaba.