Dječja kozmetika

Dječja mast JGL, 50, 150, 500 ml

Njega od prvog dana

Benefiti

  • Dermatološki testirana
  • Provjerena tradicionalna ljekarnička receptura
  • Farmaceutska kvaliteta
  • Svakodnevna zaštita i njega osjetljive dječje kože
  • Preporuka od mame mami već 30 godina

O proizvodu

Dječja mast JGL proizvod je farmaceutske kvalitete izrađen prema provjerenoj tradicionalnoj ljekarničkoj recepturi, a kožu vaše bebe učinkovito štiti od neugodna crvenila, iritacije i upale u području pelena. Uživa puno povjerenje mama dugi niz godina.

Briga za nježnu i nezaštićenu kožu od prvih dana života pronašla je u ovoj liniji proizvoda nezamjenjivog saveznika. Redovita higijena i zaštita održavaju djetetovu kožu zdravom i njegovanom, te sprječavaju nastanak pelenskog osipa, a upravo je on u prvoj godini djetetova života najčešća kožna bolest.

Bogati udio pročišćenog prirodnog lanolina u Dječjoj masti JGL stvara snažnu barijeru između osjetljive bebine kože i vlage nastale stolicom i urinom, čime se isključuje mogućnost nastanka iritacije. Prirodni lanolin izvrsno štiti osjetljivu kožu i pri tome ne ometa normalne funkcije i disanje i najosjetljivije kože najmlađih.

Visoki zahtjevi kvalitete materijala i uvjeta proizvodnje u skladu s normama farmaceutske proizvodnje omogućavaju nam proizvodnju Dječje masti bez dodataka konzervansa.

Možete je pronaći u tri vrlo praktična pakovanja: veliko od 500 ml i srednje od 150 ml, pogodni za kućnu uporabu, te malo, putno pakiranje od 50 ml.

Dječja mast JGL ne sadrži parabene, bornu vodu i dodane mirise.

Savjet više

Ako vaša beba ima posebno osjetljivu guzu, sklonu crvenilu i pelenskom osipu, pokušajte je brisati samo krpicom namočenom u mlaku vodu i izbjegavati kupljene vlažne rupčiće.

Scroll to Top