HOLYPLANT KOZMETIKA · NJEGA LICA

Holyplant hijaluron serum, 15 ml

Benefiti

  • Trenutni učinak popunjavanja bora i finih linija
  • Revolucija u njezi dehidrirane kože
  • Val intenzivne i aktivne hidratacije
  • Daje vidljive rezultate
  • Primjeren svim tipovima kože

O proizvodu

Holyplant hijaluron serum posebno je osmišljen za dubinsku hidrataciju svih tipova kože i predstavlja nezaobilazan dio rutine zaljubljenica u njegu kože. Aktivni sastojak ovog seruma, hijaluron, obnavlja kožu, popunjava fine linije, sprječava gubitak vlage i istovremeno hrani kožne stanice.

Zbog svog staklastog izgleda naziv hijaluron potječe od grčke riječi hyalos, što u prijevodu označava staklo. Riječ je o prirodnoj molekuli koja je odgovorna za volumen i oblik kože. Njezino glavno svojstvo je sposobnost vezivanja vode iz kože i okoline, a učinkovita je kada koži treba vratiti izgubljenu vlagu, minerale i kisik.

Mlada koža bogata je vodom, čvrsta i elastična, a starenjem razina hijaluronske kiseline u koži opada. Koža gubi vlažnost, čvrstoću, volumen i elastičnost te se javljaju bore. Kako bi se taj gubitak nadoknadio odličan izbor je Holyplant hijaluron serum čijom redovitom primjenom koža postaje zategnutija, mlađa i izgleda svježe.

Holyplant hijaluron serum sadrži natrijev hijaluronat, sol hijaluronske kiseline koja u usporedbi s običnom hijaluronskom kiselinom ima manju molekularnu veličinu pa lakše prodire u kožu, što ga čini izuzetno kvalitetnim sastojkom proizvoda za njegu kože.

Savjet više

Proizvodi s hijaluronom nisu namijenjeni isključivo zreloj koži, idealno bi bilo uključiti hijaluron čim ranije u svakodnevnu njegu.