GALENIA

Combusten sprej, 150 ml

Briga za vašu kožu

Benefiti

  • Instantno olakšanje nakon prekomjernog sunčanja
  • Jedinstveni proizvod koji djeluje brzo i učinkovito
  • Visoki udio pantenola koji regenerira kožu
  • Sadrži kalcij hidroksid, aloe veru i maslinovo ulje

O proizvodu

Combusten sprej brzo umiruje simptome iritirane kože, crvenilo i neugodu nastale uslijed neopreznog boravka na suncu i prekomjernog sunčanja. Instantno pruža osjećaj olakšanja i umirenja kože te ona odmah postaje regenerirana, nahranjena i hidratizirana.

Djelovanje

Combusten sprej sadrži visoki udio pantenola u jedinstvenoj kombinaciji s kalcijevim hidroksidom te aloe verom i maslinovim uljem koji učinkovito rješavaju probleme iritirane kože nastale uslijed prekomjernog izlaganja suncu.

Kalcijev hidroksid djeluje adstringentno odnosno brzo steže površinu kože koagulacijom proteina i konstrikcijom krvnih žila zbog čega se trenutno smanjuje crvenilo i neugodno žarenje kože. Također, održava vlažnost smanjujući isparavanje s površine kože.

Aloe vera ima dugu povijest primjene u slučaju opeklina od sunca zahvaljujući antioksidativnim, antibakterijskim, protuupalnim i umirujućim svojstvima. Aloe vera je prirodni gel koji brzo pomaže, jer snažno vlaži kožu te pospješuje regeneraciju. Prodire u najdublje dijelove kože i vraća joj elastičnost.

Maslinovo ulje ublažava neželjene kožne promjene, a posebno je učinkovito kod opeklina i svrbeža nastalih pretjeranim sunčanjem. Bogato je antioksidansima koji štite naše stanice od štetnog djelovanja UV zraka.

Pantenol je provitamin B5 koji prodire u najdublje dijelove kože otkuda potiče hidraciju i obnovu kože. Koži pruža mekoću i elastičnost te umiruje iritacije i potpomaže regeneraciju kože.

BoV tehnologija

Combusten je proizveden naprednom BoV tehnologijom koja u usporedbi s tradicionalnim načinom nanošenja otopine, ali i alternativnim načinima pakiranja, ima nekoliko prednosti:

  • Omogućuje 100 postotno pražnjenje bočice i iskorištavanje proizvoda
  • Omogućuje dulji rok trajanja
  • Pruža kontrolirano raspršivanje bez obzira na kut nanošenja
  • Pruža kontinuirano raspršivanje za optimalne rezultate
  • S lakoćom se nanosi na sve dijelove tijela bez dodatnog utrljavanja i iritacije nadražene kože

Savjet više

Ako vam se dogodi opeklina od sunca, bitno je tijelo hladiti, skloniti se sa sunca, piti dovoljno tekućine i kožu mazati proizvodima koje će smanjiti neugodne simptome i pojačano je njegovati.