Čitateljice Centra Zdravlja recenzirale Combusten sprej

Ljeto je doba godine koje mnogi jedva čekaju zbog prilike za odmor, opuštanje na plaži ili istraživanje prirode. Svjesni smo rizika koje sunčeve zrake mogu predstavljati pa se trudimo primijeniti odgovarajuće mjere zaštite, nanesemo zaštitni faktor, nosimo šešire i sunčane naočale te tražimo hladovinu u najtoplijim dijelovima dana. No, unatoč svim tim oprezima, opekline od sunca nekada se ipak dogode.

Kada se dogode, Combusten sprej brzo i učinkovito ublažava opekline od sunca. Umiruje crvenilo, potiče regeneraciju kože i hidrira kožu. Nakon nanošenja u trenu pruža osjećaj olakšanja.

Čitateljice portala Centar Zdravlja testirale su Combusten i oduševile se. Na temelju 15 pristiglih recenzija, prosječna ocjena koju su čitateljice dale ovom proizvodu je 4.7 (odličan). Najviše ih je impresionirao praktičan sprej oblik, a sve su se složile da namjeravaju ponovno koristiti ovaj proizvod.

Detaljne recenzije pročitajte OVDJE.

Najzanimljivije recenzije:

Već nakon 10 minuta od primjene sam osjetila da me leđa manje peku. Djeci sam nanijela sprej nakon tuširanja i već idućeg jutra smo bezbrižno mogli opet na plažu jer se koža umirila. Kod spreja mi se jako svidjela jednostavna primjena, lagana tekstura i brzo upijanje. Sve pohvale, sigurno ću ga ponovno kupiti kada potrošimo ovo pakiranje.

Ana, 34

Kod ovakvih proizvoda mi je važno da sadrže prirodne sastojke i što manje kemije. Sviđa mi se ambalaža i raspršivač Combusten spreja koji samo pošpricam po koži bez dodatnog razmazivanja. Ostavlja divan osjećaj na koži.

Monika, 27

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)