30 godina Dječje masti JGL

Dječja mast JGL poznaje svaku četvrtu guzu u Hrvatskoj!

Naša Dječja mast JGL ove, 2020. godine slavi veliki jubilej – 30. rođendan.

Upravo je ta mast obilježila početke JGL-a, koji je s radom počeo u skromnim uvjetima i pripremanjem masti za dječje guze u miješalici za sladoled, ali je i utrla put do današnjeg uspjeha. Naša Dječja mast JGL je danas omiljena među mamama i tatama, a namazala je već nekoliko generacija beba.

Procjenjuje se kako se tijekom dvije godine pelena djeteta promijeni oko 7.000 puta pa je svakom roditelju važno čime će njegovati svoju bebu. A ako uzmemo u obzir broj novorođenih, udio na tržištu i proteklih 30 godina – dolazimo do podatka da je Dječja mast JGL prava „posvuduša“ koja je upoznala čak milijun najintimnijih područja Hrvata, odnosno da dobro poznaje svaku četvrtu guzu u Hrvatskoj.

Svaki rođendan se mora proslaviti, posebno oni okrugli pa smo tako u subotu, 10. listopada 2020. godine na riječkom Korzu, točnije u Bazarigovom prolazu organizirali proslavu i bilo nam je jako zabavno. Proslavi su se odazvali brojni poznati Riječani te sudjelovali u zanimljivom i nesvakidašnjem nadmetanju u previjanju beba. Damir Martinović Mrle na riječkom Korzu pokazao je svoje sposobnosti, ali i radijski voditelj Robert Ferlin, ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Davor Štimac, manekenka Stefani Šober te bračni par Sulić. Cijeli program vodio je komičar Ivan Šarić koji je događaju dodao humora i atrakcije te potaknuo angažman prolaznika.

Za sve posjetitelje pripremljene su nagradne igre i svježe kokice za najmlađe, kojih su zabavljali dječji animatori. Profesionalni facepainting majstori oslikavali su nasmijana dječja lica, a balon majstori puhali balone u raznim oblicima.

Povodom ovog velikog rođendana na policama bilo je dostupno limitirano izdanje Dječje masti JGL, a od prodaje svake takve masti do kraja 2020. godine Adrialab je donirao po jednu kunu Klinici za dječje bolesti.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)