VITALIA

D-manoza , 20 kom

Zaštitnica mokraćnog sustava

Benefiti

  • Sadrži optimalnu, klinički dokazanu dozu od 2 g d-manoze
  • Sadrži niacin koji doprinosi normalnom funkcioniranju sluznica
  • Učinkovito sprječava ponavljane upale mokraćnog sustava
  • Bakterije ne mogu razviti otpornost na d-manozu

O proizvodu

Vitalia D-manoza sadrži optimalnu, klinički dokazanu* dozu od 2 grama d-manoze.

D-manoza je jednostavni šećer kojeg u malim količinama proizvodi ljudski organizam, a najčešće se dobiva iz prirodnih sokova brokule i mahunarki.

Infekcije mokraćnog sustava najčešće su uzrokovane bakterijom Escherichia coli. Njezino vezanje na epitelne stanice posredovano je manoznim receptorima ili receptorima nalik na d-manozu prisutnim na površini epitelnih stanica. Uzimanjem d-manoze Escherichia coli veže se na slobodnu d-manozu te se mokrenjem izlučuje iz organizma čime se sprječava razvoj infekcije.

Vitalia D-manoza može se primjenjivati samostalno, a u svrhu postizanja sinergijskog učinka i najboljih rezultata, preporuča se uzimanje Vitalia D-manoze nakon primjene Vitalia Urovin otopine.

Vitalia D-manoza sadrži i niacin koji doprinosi normalnom funkcioniranju sluznica te se lako primjenjuje zbog gotovog dozirnog oblika i osvježavajućeg okusa limete.

* Prema kliničkom ispitivanju na 308 žena koje su imale akutnu upalu mokraćnih putova i povijest ponavljanih upala mokraćnog sustava 2 grama praha d-manoze je čak 4 puta smanjio rizik od ponavljanih mokraćnih infekcija.

Savjet više

Kako bi spriječili pojavu upale mokraćnog sustava važno je piti mnogo tekućine, najmanje 6 do 8 čaša dnevno.

Scroll to Top