Dječja mast JGL s certifikatom Izvorno hrvatsko

Dječja mast JGL dobila znak kvalitete „Izvorno hrvatsko“

Dječja mast JGL dobila je certifikat „Izvorno hrvatsko“. Ovaj znak kvalitete kojeg dodjeljuje Savjet Hrvatske gospodarske komore na temelju stručnog mišljenja komisije koja provodi zahtjevnu proceduru svih faza proizvodnje određenog proizvoda.

Veliko je ovo priznanje za Adrialab, još značajnije zbog činjenice da od svih proizvoda koji su uspjeli ishodovati certifikat „Izvorno hrvatsko“ postoji još samo jedan slične primjene i kategorije kao Dječja mast JGL.

Prema objašnjenju HGK znak „Izvorno hrvatsko“ / “Croatian Creation” nose natprosječno kvalitetni proizvodi proizvedeni na području Republike Hrvatske, koji su nastali kao rezultat hrvatske tradicije, razvojno-istraživačkog rada, inovacije i invencije. Znak „Izvorno hrvatsko“ priznanje je proizvodu i proizvođaču, a ujedno i jamstvo potrošaču da je riječ o jedinstvenom proizvodu koji zadovoljava najviše zahtjeve kvalitete te predstavlja sam vrh svjetske ponude u svojoj klasi.

Trenutno je 65 domaćih proizvoda nositelja znakova „Izvorno Hrvatsko“, a istraživanja kontinuirano pokazuju da ovaj znak kod potrošača daje signal da je riječ o proizvodu koji se kvalitetom izdvaja od konkurencije.

Znak „Izvorno hrvatsko“ od sad nosi cijela linija Dječje masti –  Dječja mast JGL 500 ml, Dječja mast JGL 150 ml, Dječja mast JGL 50 ml te Dječja mast s uljem lavande 150 ml.