skup-zdravlje-djece

Adrialab tim na stručnom skupu Zdravlje djece

Ovogodišnji hibridni stručni skup Zdravlje djece u organizaciji inPharme i Vitaminoteke održan je 20. rujna 2022. godine u The Westin Hotelu Zagreb. Zahvaljujući aktualnim i zanimljivim temama okupio je više od 250 sudionika uživo i više od 100 putem live streaminga. Kroz predavanja, stručnjaci su prikazali nove znanstvene spoznaje, smjernice i iskustva iz područja pedijatrijske medicine i različitih tegoba u dječjoj dobi koje će biti od koristi u svakodnevnom radu s malim pacijentima.

Na skupu smo sudjelovali kao sponzori i izlagači. Okosnicu naše priče činili su dobro poznati Holyplant sirupi i otopine, Dječja mast JGL, dezinficijens za kožu Dermospray te paketi „Sretne guze“.

Kampanja „Sretne guze“ dio su humanitarno-edukativnog projekta kojima već drugu godinu zaredom otvaramo vrata brojnih rodilišta i dopiremo do mladih majki. Bili su apsolutni hit među sudionicima što zbog svojeg izazovnog naziva, što zbog predivne priče koju uspješno gradimo. Oduševio ih je atraktivni vizual i sadržaj vrećica, te iskrena poruka koja se krije iza uspješne kampanje.

Skup je bio savršen spoj ugodnog i korisnog uz brojna nova poznanstva i iskustva.

Djelić atmosfere sa stručnog skupa