HOLYPLANT SIRUPI

Sirup islandskog lišaja, 150 ml

Provjeren i prirodan

Benefiti

  • Sadrži islandski lišaj koji ublažava suhi kašalj
  • Sadrži velike količine biljne sluzi
  • Registriran kao medicinski proizvod
  • Proizveden po najvišim farmaceutskim standardima
  • 20 godina na tržištu

O proizvodu

Holyplant sirup islandskog lišaja sadrži suhi vodeni ekstrakt islandskog lišaja (Lichen islandicus L.) koji se tradicionalno koristi za ublažavanje iritacije sluznice dišnih putova koju prati suhi kašalj.

Glavni sastojci islandskog lišaja su gorke tvari i sluzi (polisaharidi) koji oblažu oštećenu i nadraženu sluznicu zaštitnim slojem. Usinska kiselina ima izuzetna antibiotska svojstva pa ga s pravom nazivamo i prirodnim antibiotikom.

Biljna sluz stvara zaštitni film na nadraženoj sluznici usta i ždrijela te na sebe veže vodu čime se postiže dodatno vlaženje sluznice.

Sirup islandskog lišaja najčešće se koristi kod nadražaja gornjih dišnih puteva, a preporučuje se i za grlobolju i promuklost. Zbog blagotvornih djelatnih tvari primjenjuje se kod različitih vrsta prehlada, bronhalnog katara i kašlja.

Holyplant sirup islandskog lišaja odobren je kao medicinski proizvod što znači da je prošao stroge nezavisne kontrole i proizvodi se po najvišim farmaceutskim standardima.

Ima provjerenu djelotvornost i ne sadrži dodatne biljne ekstrakte, jer dodatni biljni materijal može stvoriti neželjene interakcije.

Zbog svog blagog prirodnog porijekla i ugodnog okusa jagode pogodan je za djecu od 1. godine na dalje.

 

Više o kašlju saznaj OVDJE.

Savjet više

Ako vas muči kašalj važno je unositi dovoljno tekućine koja vlaži sluznicu, razrjeđuje bronhijalnu sluz i pospješuje iskašljavanje.