HOLYPLANT SIRUPI

Sirup bijelog sljeza, 150 ml

Saveznik dišnog sustava

Benefiti

  • Sadrži korijen bijelog sljeza koji ublažava nadražaj na kašalj
  • Sadrži visoke vrijednosti biljnih sluzi
  • Registriran kao medicinski proizvod
  • Proizveden po najvišim farmaceutskim standardima
  • 20 godina na tržištu

O proizvodu

Holyplant sirup bijelog sljeza sadrži tekući ekstrakt korijena bijelog sljeza (Althea radix) koji se smatra jednim od najboljih prirodnih sredstava za oblaganje sluznice zahvaljujući visokom sadržaju sluzi. Tradicionalno se koristi za olakšavanje tegoba nadražene sluznice gornjih dišnih puteva praćenih suhim neproduktivnim kašljem.

Zbog bogatog sadržaja sluzi ovaj sirup oblaže sluznicu usta i grla, smanjuje njezino isušivanje, ublažava suhoću i iritaciju u grlu te smanjuje suhi kašalj. Uzimanjem Holyplant sirupa nadomješta se sluz koja se prirodno gubi jakim, suhim kašljem. Biljne sluzi prisutne u sirupu djeluju blagotvorno i protuupalno na sluznicu.

Osim kod suhog kašlja, pogodan je za primjenu i kod produktivnog kašlja jer omekšava viskozni sadržaj i olakšava iskašljavanje.

Holyplant sirup bijelog sljeza odobren je kao medicinski proizvod što znači da je prošao stroge nezavisne kontrole i proizvodi se po najvišim farmaceutskim standardima.

Holyplant sirup bijelog sljeza ima provjerenu djelotvornost i ne sadrži dodatne biljne ekstrakte, jer dodatni biljni materijal može stvoriti neželjene interakcije.

Zbog svog blagog prirodnog porijekla pogodan je za djecu od 1. godine na dalje.

Savjet više

Ako vas muči kašalj važno je unositi dovoljno tekućine koja vlaži sluznicu, razrjeđuje bronhijalnu sluz i pospješuje iskašljavanje.

Scroll to Top