HOLYPLANT SIRUPI

Sirup bijelog sljeza, 150 ml

Saveznik dišnog sustava

Benefiti

  • Sadrži korijen bijelog sljeza koji ublažava nadražaj na kašalj
  • Sadrži visoke vrijednosti biljnih sluzi
  • Registriran kao medicinski proizvod
  • Proizveden po najvišim farmaceutskim standardima
  • 20 godina na tržištu

O proizvodu

Holyplant sirup bijelog sljeza sadrži tekući ekstrakt korijena bijelog sljeza (Althea radix) koji se smatra jednim od najboljih prirodnih sredstava za oblaganje sluznice zahvaljujući visokom sadržaju sluzi. Tradicionalno se koristi za olakšavanje tegoba nadražene sluznice gornjih dišnih puteva praćenih suhim neproduktivnim kašljem.

Zbog bogatog sadržaja sluzi bijeli sljez oblaže sluznicu usta i grla. Tako smanjuje njezino isušivanje, ublažava suhoću i iritaciju u grlu te smanjuje suhi kašalj. Uzimanjem Holyplant sirupa nadomješta se sluz koja se prirodno gubi jakim, suhim kašljem.

Osim kod suhog kašlja, pogodan je za primjenu i kod produktivnog kašlja jer omekšava viskozni sadržaj i olakšava iskašljavanje.

Holyplant sirup bijelog sljeza odobren je kao medicinski proizvod što znači da je prošao stroge nezavisne kontrole i proizvodi se po najvišim farmaceutskim standardima.

Pogodan je za djecu od 1. godine na dalje.

 

Savjet više

Ako vas muči kašalj važno je unositi dovoljno tekućine koja vlaži sluznicu, razrjeđuje bronhijalnu sluz i pospješuje iskašljavanje.