Sunce je upeklo, a tvoja koža izložena je usred zvizdana? Nisi primijetio ni kada i kako, ali opet si uspio „izgoriti“ na suncu. Koliko god bio pažljiv, mazao se kremama i losionima s najvišim zaštitnim faktorima, skrivao se u hladu i ispod velikih šešira, dogodilo se.

Kad sve pocrveni, gori i boli uzmi Combusten, za instant djelovanje i olakšanje. Nema na čemu!

Combusten

Combusten brzo i učinkovito umiruje simptome iritirane kože i neugode koji nastaju uslijed neopreznog boravka na suncu. Koža odmah postaje regenerirana, nahranjena i hidratizirana. Combusten instantno pruža osjećaj olakšanja i umirenja kože, smanjuje crvenilo i zatezanje kože, a zahvaljujući formi spreja s lakoćom se nanosi na sve dijelove tijela bez dodatnog utrljavanja i iritacije nadražene kože.

Combusten sprej

Ključni sastojci

KALCIJEV HIDROKSID brzo steže površinu kože zbog čega se trenutno smanjuje crvenilo i neugodno žarenje kože. Održava vlažnost na površini kože.

MASLINOVO ULJE ublažava neželjene kožne promjene, a posebno je učinkovito kod opeklina i svrbeža nastalih pretjeranim sunčanjem. Bogato je antioksidansima koji štite naše stanice od štetnog djelovanja UV zraka.

ALOE VERA svojim snažnim antioksidativnim, antibakterijskim, protuupalnim i umirujućim svojstvima pospješuje regeneraciju te snažno vlaži kožu.

PANTENOL je provitamin B5 koji prodire u najdublje dijelove kože otkuda potiče hidraciju i obnovu kože. Koži pruža mekoću i elastičnost te umiruje iritacije i potpomaže regeneraciju kože.

COMBUSTEN KIDS SPREJ

Combusten Kids sprej

Sigurna formula za njegu osjetljive dječje kože

COMBUSTEN FACE SPREJ

Combusten Face sprej

Za njegu nježne i osjetljive kože lica

Napredna tehnologija

Prednosti BoV tehnologije koju koristimo:

01 Omogućuje maksimalno (100%) pražnjenje bočice i iskorištavanje proizvoda
02 Omogućuje kontrolirano raspršivanje bez obzira na kut nanošenja
03 Omogućuje kontinuirano raspršivanje za optimalne rezultate
04 Nema potrebe za upotrebom konzervansa
05 Doprinosi očuvanju okoliša, jer se potisni plin zadržava u boci

+ Jednostavno se nanosi na sve dijelove tijela
+ Bez dodatnog utrljavanja

OPEKLINE OD SUNCA

Upalne reakcije kože na ultraljubičasto zračenje kojem smo izloženi prilikom boravka na suncu zovemo opekline od sunca. Obično zahvaćaju površinski dio kože, a najčešće se javljaju kod osoba svijetle puti, svijetle kose i plavih očiju.

Opekline od sunca povećavaju rizik od nastanka raka kože, stoga je izrazito važno zaštititi se prije svakog izlaska iz kuće. Najbolje je ne izlagati se suncu između 10 i 17 sati, kada je ono najjače, a prilikom izlaganja suncu obavezno je korištenje krema sa zaštitnim faktorom. Preporuka je i nositi odjeću s UV zaštitom te sunčane naočale.

Koža nakuplja oštećenja tijekom dugog niza godina odnosno „koža pamti“. Sunčane UV zrake ubrzavaju starenje kože, osobito opekline na licu, a dugotrajna izloženost suncu tijekom života može dovesti do ranije pojave bora i tamnih mrlja.

Prilikom nastajanja opeklina od sunca prvo se javlja osjećaj topline i/ili peckanje, nakon toga se pojavljuje osjećaj zatezanja, a zatim dolazi do guljenja kože. Ne preporučuje se samoinicijativno trgati kožu koja se počela guliti već pustiti da se ona sama oguli kako ne bi došlo do infekcije kože.

POTRAŽI U LJEKARNAMA ILI KUPI ONLINE!

Spasi prijatelje od bolnog crvenila: