R(M)uke naše svagdašnje

Često pranje ruku dovodi do oštećenja gornjeg sloja kože.

Nalazimo se u situaciji kada vrlo često peremo ruke i koristimo razna dezinfekcijska sredstva kako bismo se zaštitili od virusa. Time koža naših ruku postaje izrazito dehidrirana te se remeti njezina zaštitna funkcija. Često pranje ruku dovodi i do oštećenja gornjeg sloja kože, a koža nema dovoljno vremena oporaviti se pa vrlo često dolazi do iritativnog kontaktnog dermatitisa koji ima neugodne simptome, crvenilo, suhoća, ljuštenje, pojava raspuklina te svrbež.

Kožu pokušavamo zaštititi raznim preparatima za njegu ruku, ali svakim pokušajem koža izaziva neugodne reakcije. Koža je organ koja ima mnogo važnih funkcija za naš organizam, a jedna od najvažnijih je da nas štiti od različitih toksina i mikroorganizama. Kako bismo obnovili poremećenu zaštitnu funkciju kože te ju rehidratizirali potrebno ju je njegovati različitim kremama koje sadrže kvalitetne sastojke namijenjene upravo obnovi kože poput karite maslaca, ulja koštica marelice, baobaba ili badema.

Holyplant kreme za ruke vaš su saveznik u borbi protiv suhe, oštećene i ispucale kože koju brzo obnavljaju zahvaljujući prirodnim sastojcima, uljima badema, marelice, sjemenki grožđa i karite maslaca.

U širokoj paleti Holyplant proizvoda pronađite idealnu njegu za vaših ruku:

Holyplant krema za ruke i nokte namijenjena je za svakodnevnu njegu i zaštitu kože ruku. Sadrži prirodno bademovo ulje koje hidratizira kožu i regenerira ju, te ona postaje meka i sjajna istovremeno jačajući nokte i štiteći ih od lomljenja. Brzo se upija i ne ostavlja masni trag. Redovitom primjenom koža ruku postaje meka, glatka i elastična.

Holyplant krema za ruke s karite maslacem i uljem sjemenki grožđa namijenjena je intenzivnoj njezi zrele kože ruku. Karite maslac štiti i hrani kožu, dok ulje sjemenki grožđa pomaže u regeneraciji kože, pojačava proizvodnju kolagena te pomaže u sprječavanju preranog starenja kože i nastanka staračkih pjega, ali i u zatezanju kože i održavanju tonusa. Svojom ugodnom teksturom njeguje ruke i nokte od trenutka nanošenja. Lako se upija i ne ostavlja masni trag, a svakodnevnom primjenom koža postaje meka, podatna i glatka.

Holyplant krema za ruke s uljem baobaba i koštica marelice namijenjena je svakodnevnoj intenzivnoj njezi dehidrirane i suhe kože ruku. Ulja baobaba zajedno s uljem koštica marelice pomaže u očuvanju elastičnosti kože, ali i povećava je. Ova ulja također smiruju i vlaže kožu te ju dubinski hrane. Svojom bogatom kremastom teksturom njeguje ruke i nokte od trenutka nanošenja. Nakon nanošenja ne ostavlja masni trag, koža postaje meka, podatna i glatka, a svakodnevnom upotrebom pomaže zaštititi ruke od isušivanja.