PANTEXOL

Pantexol losion, 200 ml

Benefiti

  • sadrži 5% d-pantenola
  • brzo obnavlja površinski sloj kože
  • štiti kožu
  • obogaćen vitaminom E, glicerinom i bademovim uljem

O proizvodu

Pantexol losion sadrži aktivni sastojak d-pantenol koji brzo djeluje i obnavlja oštećeni površinski sloj kože, održava optimalnu vlagu i stvara zaštitni sloj koji kožu štiti od nepovoljnih utjecaja. Koristi se za njegu, zaštitu i regeneraciju suhe i oštećene kože.

Osjetljiva i osjetljiva koža djece i odraslih zahtijeva posebnu pažnju i njegu proizvodima koji će pomoći i ubrzati proces obnavljanja njezina oštećenog površinskog sloja. Jedan od važnih čimbenika pravilne funkcije kože je pantotenska kiselina odnosno vitamin B5 koji potiče obnavljanje epitela i neophodna je u procesu njegove regeneracije. Pantexol losion sadrži d-pantenol koji se u organizmu pretvara u d-pantotensku kiselinu. D-pantenol koji brzo djeluje i obnavlja oštećeni površinski sloj kože, održava optimalnu vlagu i stvara zaštitni sloj koji kožu štiti od nepovoljnih utjecaja.

Pantexol losion sadrži i vitamin E, glicerin te bademovo ulje koji dodatno njeguju kožu te potpomažu osnovno djelovanje d-pantenola.

Pantexol možete nanijeti na cijelo tijelo, a on će brzo prodrijeti u kožu hraneći je, prevenirajući njezino isušivanje i održavajući je zdravom.

Savjet više

Primjenom Pantexol spreja nakon kupanja bebe njezina koža bit će meka i njegovana.