Otkrij svoj tip kože

Ako si se ikada zapitala zašto su neki proizvodi toliko hvaljeni, a na tebi ne djeluju, vrijeme je da provjeriš koji je tvoj tip kože – jer možda koristiš posve pogrešne proizvode.

Koža je naš najveći organ i vrlo je kompleksna – ništa manje od našeg srca, pluća i drugih organa. Zato joj treba pristupiti s jednakom ozbiljnošću i dati sve potrebne nutrijente kako bi obavljala svoje zadaće. Tip kože određuje genetika, no stanje kože vrlo često može varirati zbog unutarnjih i vanjskih čimbenike kojima smo izloženi. S druge strane, nerijetko čujemo izraze poput problematična, osjetljiva ili dehidrirana koža, no oni označavaju problematiku kože, a ne njezin tip. Prepoznavanje tipa kože presudno je za pravilan odabir proizvoda kojima se postižu najbolji rezultati.

Preporučujemo da uvijek pažljivo odabireš njegu za svoj tip kože. Jedino na taj način tvoja koža će dobiti ono što joj zapravo treba. Pravilna njega najvažniji je korak u ostvarenju lijepe kože.

Koji je tvoj tip kože?

Uzmi vremena, ukloni šminku, umij lice mlakom vodom i ne nanosi nikakve proizvode za njegu, već nježno posuši kožu ručnikom i pričekaj najmanje 3-4 sata. Nakon toga na dobrom svijetlu detaljno pregledaj svoju kožu. Riješi kviz i odredi svoj tip kože:

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)